Provozovna: Žitná 573/38, Praha 2

Mobil: +420 773 669 379

Polepy v zimě

Od Constant Print

Lepení polepů v chladném počasí je velmi problematické z několika důvodů:

1) Teplota a materiál: Převážně lepící materiály nemají optimální vlastnosti při nízkých teplotách. Mohou ztratit svou pružnost a přilnavost při chladném počasí, což může ztížit správné přilnutí polepů.

2. Vlhkost: V zimě může být vzduch suchý, což ovlivňuje proces polymerizace některých lepidel. Vlhkost v prostředí může být klíčovým faktorem pro správnou adhezi lepidla na povrch.

3. Příprava povrchu: Lepení polepů vyžaduje čistý a suchý povrch. V zimě může být obtížnější zajistit, aby povrch byl dostatečně suchý kvůli sněhu, dešti nebo tání.

4. Nízká adheze na studených površích: Některá lepidla nemají dostatečnou adhezi na studených površích. Teplota povrchu, na který je polep lepen, může ovlivnit schopnost lepidla držet.

5. Rychlé ochlazování: Pokud je polep lepen v chladném prostředí, může dojít k rychlému ochlazování lepidla, což může snížit jeho adhezní vlastnosti. Proto doporučujeme a prosíme pokud víte, že chcete změnit reklamu, polepy atd nejzazší termín objednávky doporučujeme začátek října, provedení je pak možné maximálně do pukly listopadu. Následně hlídáme alespoň 3 dni po sobě +8 stupňů.